fogorvost-keresek.hu

Ha fogorvost keres - Jókai Dental fogorvosiank bemutatkozása

Dr. Damjanovich László, Fogorvos

Dr. Damjanovich László
Fogorvos

Értékelések:
  • szaktudás:
  • Dr. Damjanovich László - szaktudás
  • személyiség:
  • Dr. Damjanovich László - személyiség
Értékelje fogorvosát!
  • szaktudás:
  • személyiség:


Debrecenben végeztem fogtechnikusként, majd később fogorvos lettem, ezáltal a mélyre menő/alapos rálátásom nyílt a rágóapparátus teljes rehabilitációjára. Több rendelőben is dolgozom, ami lehetővé teszi, hogy tudásom és kézügyességem napról napra fejlődjön. Az egyetemen lehetőségem volt nemzetközi kapcsolatokra szert tennem, így angol nyelvű páciensek ellátását is szívesen vállalom. Forduljanak hozzám bizalommal!

Fogorvosunk rendel: fogaszatirendelo.comÍrja le véleményét fogorvosáról!

Keresztnév:

(nem kötelező mező)

spam védelem + spam védelem

Kérjük adja meg a két szám összegét

2018.03.05. 09:21 - Antal

Elég furcsa volt ! Nem használt kesztyűt telefonált kezelés közben ! Nem láttam amikor kezet mos.

2018.02.24. 00:23 - Marina

Nem egyszer kaptam már kezelést a Doktor úrtól és mindig tökéletesen zajlik a folyamat, a végeredményről nem is beszélve. Magabiztosan, de maximális empátiával végzi a munkáját, türelemmel és kiváló szakmai tudással megoldja a nehéz eseteket is. Mindegyik alkalommal teljes biztonságban érzem magam, mert tapasztalatból tudom, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Nem is értem, miért nem szeretnek az emberek fogorvoshoz járni :) Köszönöm szépen!!!

2017.12.22. 18:24 - Ildikó

Barátságos, kedves, a személyisége megnyerő. Röviden elmondta mi a teendő, majd határozottan, ügyesen kifúrta és betömte a fogamat. Semmi fájdalmat nem éreztem.

2017.03.30. 17:48 - Carmen

Számomra abszolút pozitív csalódás volt. Sajnos több csalódás után már rettegtem fogorvoshoz menni, de így az első kezelés után kezd visszatérni a hitem hogy vannak még jó szakemberek.A doktor úr kedves, óvatos, gyors. Elmondta mi a teendő, tájékoztatott mit fog csinálni és megnyugtatott. Nem éreztem fájdalmat, nem láttam hogy kapkodna vagy ne lenne biztos magában.
Mindenkinek ilyen kezelést kívánok. Most már minden félelem nélkül megyek a következő kezelésre.

2016.06.20. 20:03 -

Ilyen kellemetlenul meg nem ereztem magam fogorvosnal! Barbár: durvák, kapkodóak a mozdulatai, nem beszéli meg, h mit fog csinálni, nem igazan válaszol a kerdeseimre. Empátia nulla, sot mínusz 10, megnyugtatás semmi, csak ram ripakodik. Látszik, h kezdő es nincs benne alázat a páciens felé.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Copyright © 2018 fogorvost-keresek.hu | Created by: Clicktech Informatika

bezár
gyengénlátóknak